Blog

Wij begrijpen dat je als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.

How to find English-speaking bookkeepers in Belgium (Flanders)

Do you need help finding an accountant or bookkeeper in Belgium (Flanders) for bookkeeping and/or preparing financial reports? Find out how foreign businesses, individuals or expats can find the perfect English speaking accountant or bookkeeper that fits their needs.

Georganiseerd het nieuwe jaar in: tips voor een betere boekhouding in 2024

Snel en overzichtelijk boekhouden is belangrijk voor iedere onderneming. In dit artikel geven we een aantal tips waarmee u de boekhouding en administratie van uw onderneming kunt optimaliseren.

Een boekhouder voor vrije beroepen vinden

Valt uw zelfstandige onderneming onder vrije beroepen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om een geschikte boekhouder voor vrije beroepen te vinden. In dit artikel gaan we verder in op wat een boekhouder kan betekenen voor ondernemers die vallen onder vrije beroepen.

Wanneer overstappen van eenmanszaak naar BV?

Uw omzet groeit en uw bedrijf is aan het uitbreiden. Overweegt u ook om de overstap naar een BV te maken, maar twijfelt u nog? We lichten graag toe wat de grote verschillen tussen een eenmanszaak en BV zijn, welke voordelen een BV met zich meebrengt en waar u rekening mee moet houden bij de overstap.

Wanneer overstappen van VOF naar BV?

Neemt de omzet van uw bedrijf toe en wordt de bedrijfsvoering ingewikkelder? Voor veel ondernemers die samen in een VOF zitten is het interessant om de overstap te maken naar een BV. In dit artikel bespreken we wat de verschillen tussen een VOF en BV zijn, waarom u een BV zou moeten overwegen en hoe u een BV opricht.

Wanneer overstappen van eenmanszaak naar VOF?

Wat zijn de verschillen tussen een eenmanszaak en een VOF? Wat komt er kijken bij het omvormen van een eenmanszaak naar VOF? Is een VOF wat voor u? Deze vragen behandelen we in dit artikel.